Sve spremno za spektakl
110

Pogledajte kako izgleda Bilino Polje iz zraka uoči utakmice, traje završno ušminkavanje

D. P.
Sve spremno za duel (Foto: E. M./Klix.ba)
Sve spremno za duel (Foto: E. M./Klix.ba)
Stadion Bilino Polje spreman dočekuje utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo između Bosne i Hercegovine i Ukrajine, a danas u popodnevnim satima vršeno je posljednje dotjerivanje travnjaka.

Zmajevi će od 20:45 dočekati Ukrajinu u polufinalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. U slučaju pobjede, u finalu ćemo na Grbavici igrati protiv Izraela ili Islanda.

Očekuje se velika podrška reprezentaciji BiH večeras jer je u rekordnom roku prodato sve ulaznica što je pušteno u prodaju. Zbog snage Ukrajinaca, Zmajevima je potrebna što veća podrška, ali i da se duel odigra u adekvatnim uvjetima.

Za to su se pobrinuli organizatori utakmice koji su danas vršili i posljednje pripreme terena za večerašnji duel. Kako zenički stadion izgleda iz zraka nekoliko sati prije utakmice, možete pogledati na našim fotografijama.

Foto: E. M./Klix.ba
Foto: E. M./Klix.ba

Utakmica na Bilinom Polju igra se večeras s početkom u 20:45 uz direktan TV prijenos na BHT-u te u tekstualnom prijenosu na Klix.ba.

Na portalu Klix.ba tokom cijelog dana moći ćete pratiti sadržaj posvećen utakmici iz Zenice, uključujući i videoankete građana, očekivanja i atmosferu s ulica. Vaša očekivanja možete izraziti u našoj anketi pri vrhu članka.