Tragedija
20

Poginuo Matija Capar, jedan od najboljih malonogometaša Hrvatske svih vremena

Klix.ba
Foto: Index.hr
Foto: Index.hr
Sinoć prilikom povratka s turnira u Šibeniku u saobraćajnoj nesreći poginuli su članovi Futsal Dinama 33-godišnji Matija Capar i mladi Oskar Kadrnka, piše Index.hr.

Tužnu vijest jutros je potvrdio njihov klub Dinamo koji pripada navijačima. Prije nepunih šest mjeseci Futsal Dinamo ostao je bez svog osnivača Mate Čuljka, koji je preminuo na terenu, a danas ih je pogodila još jedna tragedija.

Matija Capar za Futsal Dinamo bio je više od igrača, od dana kada je iz zagrebačkog kluba Alumnusa došao među Boyse i uključio se u borbu za prvu ligu, ali i za povratak pravog Dinama, na kojem su svi zajedno odrasli, stoji u tekstu objavljenom na Indexu.

U Futsal Dinamo Capar je stigao 2015. godine, kao hrvatski futsal reprezentativac s bogatim iskustvom. Za Hrvatsku je debitirao još 2004. godine. Igrao je zapaženu ulogu na Euru u Belgiji gdje je kao golman igrač glavom zabijao golove protiv Španije i Češke i donosio Hrvatskoj vrijedne remije.

"Noćas oko 1:30 u povratku s turnira u Šibeniku život su, na najveću žalost, izgubili mladi Oskar Kadrnka i trener Matija Capar. Počivali u miru Božjem", objavili su iz kluba Futsal Dinamo na Facebooku.