Premiership
21

Pogba tragičar Manchester Uniteda, Crveni đavoli osvojili bod kod Wolverhamptona

K. H.
(Foto: EPA-EFE)
U posljednjoj utakmici 2. kola engleskog Premiershipa Wolverhampton i Manchester United odigrali su susret bez pobjednika, a konačni rezultat glasio je 1:1.

Sam početka susreta nije donio previše ofanzivnu igru jedne ili druge ekipe, a prva situacija vrijedna pomena ujedno je i bio pogodak Manchester Uniteda.

Igrala se 27. minuta kada je Rashford dodao loptu do Martiala, a napadač Manchester Uniteda silovitim udarcem lijevom nogom matira nemoćnog Patricija za vodstvo Crvenih đavola od 1:0, što je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

U 54. minuti Raul Jimenez pogađa stativu nakon udarca glavom, ali samo minutu nakon toga Ruben Neves postiže fantastičan pogodak s distance i donosi poravnanje svojoj ekipi. Bilo je upitno da li je na početku akcije jedan igrač Wolvesa bio u ofsajdu, ali je nakon dodatnog pregledavanja VAR-a odlučeno da je sve bilo čisto.

Manchester United je imao priliku postići i drugi pogodak u 68. minuti kada je Pogba izborio penal, koji je odlučio sam šutirati, ali je Patricio bio na mjestu, pogodio je stranu Francuzu i donio je, ispostavit će se na kraju, jedan bod svojoj ekipi.

Nakon dva odigrana kola u Premiershipu jedino Arsenal i Liverpool imaju maksimalnih šest bodova, a upravo će ove dvije ekipe u subotu od 18:30 sati igrati svoj meč na Anfieldu. Manchester United ima četiri boda, a Wolves dva.