Pogled sve govori
16

Pogba se odmah oglasio nakon otkaza Mourinhu pa brzo izbrisao objavu s Twittera

Klix.ba
Veznjak Manchester Uniteda Paul Pogba oglasio se odmah nakon otkaza koji je dobio Jose Mourinho, ali je objavu na društvenoj mreži Twitter brzo obrisao.

Manchester United nakon 17 odigranih utakmica ima samo 26 bodova, čak 19 manje od prvoplasiranog Liverpoola i navijači ovog kluba već sada smatraju da je ova sezona izgubljena. Crveni đavoli su prošli u osminu finala Lige prvaka, ali igraju protiv PSG-a i očekuje ih veoma težak zadatak ukoliko se misle plasirati u četvrtfinale.

Zbog loših rezultata klub je odlučio otpustiti trenera Josea Mourinha, što će sigurno najviše obradovati Paula Pogbu koji je u posljednje vrijeme imao najviše problema s portugalskim stručnjakom.

Pogba je meč protiv Liverpoola odgledao s klupe za rezervne igrače, nije odigrao nijednu minutu, a čak se nije ni zagrijavao. Nakon otkaza koji je Mourinho dobio, Pogba je postavio fotografiju na društvenu mrežu Twitter, a njegov "pogled" je sve rekao.

Ipak, francuski veznjak je brzo obrisao ovu objavu. Ovu Pogbinu objavu odmah je prokomentarisao i legendarni Gary Neville koji je osudio ovakav potez francuskog igrača, a također je rekao da je on jedan od krivaca za sve što se desilo.