Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljiv je klix . prepisuju lose. vidi se da su sarajevski portal. nema zrna pameti. gofno.
Haj ba Pogba, razguli iz Juveta, Tin ceka priliku za dokazivanje!
85 mil. eura + Oskar 38 mil.= 123 milje eura dakle,a po transfermarktu igrac vrijedi 55 mil. eura..brijem da kad bi Real ili Barsa ponudili 60 da bi ga dobili :)
tm nikad al bas nikad ne zna tacnu cijenu igraca..ona varira..trenutacna forma je bitna..osim toga ovakvi transferi sluze za pranje para:)
Realno "KARINU " je on moju odbio. Svi mi dobro znamo a i on sam zna , a i svi iz Juveta da isti ne vrijedi vise od 20 mil. A ovi mogu pumpat i dalje.. sto bi rekli englezi " TO OBVIOUS ". 20 mil KAPAK , hvala !
...jbg kad vidis kakvi se pajseri placaju po 60-70 miliona onda ovaj i vrijedi 100+ miliona...naravno da se pitam sta nikad ne bi dao toliku lovu za nekog igraca...meni se svidja kako radi Wenger,sam stvara igrace,doduse i njega su prisilili navijaci da zadnjih par sezona potrosi lovu na neka pojacanja...
Ma koliko truda ulagali igrači mislim da je ovo previše davanje para u fudbal. Volim fudbal mnogo, al' isto toliko se ulaže. Na kraju krajeva koja je bit više potrošiti nego dobiti ako je već biznis postao.
Oni ga otplate u prvim mjesecima moj jarane..sama prodaja dresova je cudo:)kad skontas da svaki veliki klub ima milione navijaca sirom svijeta..
Fudbal je vise prenapuhan sport ....gledanost je u vecini zbog kladionica....
Mislim da je lik malo precjenjen.
"jer 22-godišnji Francuz želi u budućnosti igrati za Barcelonu ili madridski Real. " ha ya ... Ova 2 kluba su najveca Sila nogometa....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cipam drva 3 KM , Slazem drva 3 KM.
Hopaaaa Bajo svaka mu cast