Ibišević nakon operacije
0

"Podrška iz BiH mi mnogo znači"

Sarajevo-x.com
Bh. reprezentativac i najbolji strijelac dosadašnjeg dijela Bundeslige Vedad Ibišević oporavlja se nakon operacije križnih ligamenata desnog koljena, koja je u petak obavljena u klinici "St. Elizabet" u Hajdelbergu. Svoj prvi intervju nakon operacije dao je za oficijelnu web stranicu Hoffenheima.

U intervjuu za oficijelnu web stranicu Hoffenheima Vedad je rekao da se trenutno osjeća dobro. "Ležati u bolnici, naravno, nije uvijek sjajno. Ali operacija je dobro prošla, koljeno me ne boli i izgleda prilično dobro.", izjavio je Ibišević.

O povredi Ibišević je govorio: "Kada se to desilo trudio sam se da razmišljam pozitivno. Sada samo imam želju da ozdravim i drago mi je da je operacija prošla dobro."

Ibišević je također rekao da je dobio mnogo telefonskih poziva i sms poruka podrške od suigrača, prijatelja i trenera. "Mnogo mi to znači. Nastavit ću pomagati timu gdje mogu", izjavio je Ibišević.

Na pitanje o reakcijama u bh. reprezentaciji Ibišević je odgovorio: "Da, naš selektor (Miroslav Blažević) mi se javio. Iz BiH dobivam veliku podršku, koja mi znači mnogo. Moj telefon konstantno zvoni."