Određene i cijene
151

Počinje pretprodaja ulaznica za moguće finale baraža, važit će i u slučaju poraza od Ukrajine

D. P.
Duel se igra u Sarajevu (Foto: I. Š./Klix.ba)
Duel se igra u Sarajevu (Foto: I. Š./Klix.ba)
Pretprodaja ulaznica za duel protiv Izraela ili Islanda na Grbavici (26. marta) počinje sutra i trajat će 24 sata preko navijačke platforme Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Nogometna reprezentacija BiH u Zenici igra polufinale baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo protiv Ukrajine. U slučaju pobjede, finale baraža će se igrati na Grbavici protiv boljeg iz duela Izraela i Islanda.

Međutim, ukoliko Zmajevi budu poraženi u polufinalu od Ukrajine, na Grbavici će se svejedno igrati prijateljski meč protiv poraženog iz duela Islanda i Izraela.

U oba slučaja ulaznice će važiti, a pretprodaja počinje sutra. Cijena ulaznica je Istok 40,00 KM, Sjever 30,00 KM i Jug 20,00 KM. Savez je objavio da će u prodaju biti pušteno 11.000 ulaznica.

"U prvom krugu navijači reprezentacije BiH do ulaznica za ovaj susret mogu doći putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i preko službene web stranice www.nfsbih.ba. Svi navijači BiH, koji su registrovani na navedenoj platformi, imat će prednost kupovine do četiri ulaznice u pretprodaji. U petak 15. marta u periodu od 00 do 24 sata distributer će slati link na email adrese sa mogućnošću da svi registrovani navijači kupe ulaznice u intervalu od 24 sata od prijema e-maila. Nakon isteklog tog roka kupovina ulaznica u pretprodaji više neće biti moguća", saopćeno je iz Nogometnog saveza BiH.

Redovna prodaja ulaznica počinje 17. marta od 12 sati a vršiće se online, preko web platforme www.event.ba.

Iz Nogometnog saveza BiH napomenuli su da će i ovaj put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca te će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

"Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti detaljne, te vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, kao i da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima", dodali su u saopćenju Nogometnog saveza BiH.