{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Počeo seminar za trenere ženskog nogometa

16.12.2014. u 10:01
0
1
Počeo seminar za trenere ženskog nogometa
0
Počeo seminar za trenere ženskog nogometa
Danas je u Trening centru NS BiH u Zenici počeo seminar za trenere ženskog nogometa koji su otvorili generalni sekretar Saveza Jasmin Baković, tehnički direktor Denijal Pirić i FIFA instruktor Anna Signeul.
Generalni sekretar Baković je na otvaranju poželio dobrodošlicu svima i nastavio:

"NS BiH je u proteklom periodu učinio mnogo za ženski fudbal. Pored formiranja jedinstvene lige, klubove smo podržali i finansijski, kao i kroz dodjelu sportske opreme. Posebna pažnja poklonjena je edukaciji kadrova koji rade u ženskom fudbalu. Naš cilj je da povećamo broj kvalitetnih i stručnih kadrova. Uvjereni smo da će seminar biti koristan i sadržajan i da ćete znanje koje ovdje steknete primjeniti i u svojim klubovima".

Trenerima se obratio i Denijal Pirić:

"Ovo je četvrti put da se okupljamo u cilju razvoja ženskog fudbala. Želimo da pomognemo trenerima da što kvalitetnije rade i pripremaju svoj trenažni proces. FIFA instruktor i selektorka reprezentacije Škotske, Anna Signuel će vam u narednih nekoliko dana prezentovati 16 tema i imaćete kompletnu sliku o tome kako da pripremite utakmicu".

Instruktorka Anna Signeul se ispred FIFA zahvalila NS BiH na organizaciji ovog seminara i istakla: "Ženski fudbal se razvija u cijelom svijetu i mi želimo da se taj trend nastavi. Sretna sam što sam ovdje. Nadam se da ćemo imati kvalitetan seminar i da ćemo mnogo naučiti jedni od drugih".

Seminar se završava u petak, 19. decembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: