|

Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Austrija, bez gužvi na prodajnim mjestima

Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Austrija, bez gužvi na prodajnim mjestima
110
Piše: D. B.
28.8.2018. u 12:50
28
komentara
110

dijeljenja
Počela prodaja ulaznica za utakmicu BiH - Austrija, bez gužvi na prodajnim mjestima Foto: K. S./Klix.ba
Prodaja ulaznica za utakmicu Lige nacija u kojoj će nogometna reprezentacija BiH ugostiti Austriju počela je jutros.
Kao što je ranije najavljeno, prodaja ulaznica za utakmicu između BiH i Austrije, koja će se odigrati 11. septembra na stadionu Bilino Polje u Zenici, vrši se u poslovnicama agencije Centrotours. Prodaja je počela jutros u 9:00 sati, a do podne je prodato blizu 900 ulaznica. Gužve, odnosno redova na prodajnim mjestima zasad nema, potvrđeno je za portal Klix.ba iz pomenute agencije.

Foto: K. S./Klix.ba Foto: K. S./Klix.ba


U poslovnice je dostavljeno ukupno 5.550 ulaznica, a njihova cijena iznosi 40 KM za zapadnu, 30 KM za istočnu, a za sjevernu i južnu tribinu 20 KM.

Prema utvrđenim pravilima, a kako bi se omogućilo većem broju navijača da posmatraju ovaj meč te istovremeno spriječila manipulacija ulaznicama, ustanovljeni su principi koji će biti primijenjeni prilikom prodaje ulaznica.

Foto: K. S./Klix.ba Foto: K. S./Klix.ba


Jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočavanje identifikacionog dokumenta (lična karta). Kupovina ulaznica maloljetnim osobama i osobama bez identifikacionog dokumenta neće biti dozvoljena. Osobi koja je već identifikovana kao kupac ulaznice na istom ili drugom prodajnom mjestu neće biti omogućena ponovna kupovina ulaznica.
Prijavi grešku


Komentari (28)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...