U Zenici
45

Počela prodaja ulaznica za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa i legendi bh. nogometa

E. K.
Foto: Pomozi.ba
Foto: Pomozi.ba
Objavljene su osnovne informacije o kupovini ulaznica za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa protiv legendi bosanskohercegovačkog nogometa.
Susret će se održati 21. marta u zeničkoj Areni s početkom u 15:00 sati.

"Obavijest o kupovini ulaznica za humanitarnu utakmicu BH Fanaticosa protiv Legendi bosanskohercegovačkog nogometa.

Online donatorske karte - broj ulaznica koje možete kupiti je NEOGRANIČEN i prodavat će se na sajtu tixbase.com s kojim je Udruženje Pomozi.ba dogovorilo saradnju. Na svaku prodatu ulaznicu, koja će koštati 5 KM, tixbase će donirati dodatnu 1 KM u humanitarne svrhe.

Svjesni smo da će mnogi kupiti ulaznicu, samo kako bi pomogli održavanje humanitarnog spektakla između BHFanaticosa i Legendi bh. fudbala, odnosno kako bi pomogli liječenje bh. građana. Naravno, stalo nam je i da tribine zeničke Arene budu ispunjene, kako bismo poslali zajedničku poruku podrške svim našim oboljelim građanima. U to ime dopustili smo kupovinu većeg broja ulaznica putem on line prodaje, uz mogućnost preuzimanja printane ulaznice na samom ulazu u Arenu, što ćemo vam ukratko objasniti.

Registracija na linku https://tixbase.com/event/humanitarna-utakmica-bh-fanaticos-vs-legende-bh-fudbala?fbclid=IwAR1f3_6p231Z7E0-gKTntK_cgPLUORProLQIsq1XTEB56lTs_kLYn3PHVnM je prilično jednostavna i dovoljna su tri koraka za kupovinu ulaznice. Dovoljno je da unesete svoju e-mail adresu i da kliknete na odabrani 'event'. U ovom slučaju na Humanitarnu utakmicu između BH Fanaticosa i Legendi bh. nogometa. Potom odlučite koliko ulaznica želite kupiti i kada to završite, vaše ulaznice će se nalaziti u vašem tixbase novčaniku.

Ukoliko želite prisustvovati utakmici na ulazu u Arenu, 21. marta, redarska služba će skenirati vaš kod i dati vam printanu ulaznicu, sa kojom možete prisustvovati spektaklu.

Također, u prodaji će biti i printane karte, koje će biti dostupne nekoliko dana prije početka utakmice, ali i na sami dan događaja i predstavljat će realni kapacitet Arene.

Svi u Zenicu, 21. marta od 15:00 sati", navodi se na stranici pomozi.ba.