David Beckham
0

'Počašćen sam svakim novim nastupom za Englesku'

Totalsport
David Beckham za englesku je nogometnu reprezentaciju nastupio 108 puta, što ga svrstava na diobu drugog mjesta vječne ljestvice igrača s najvećim brojem nastupa s Bobbyjem Mooreom.

U prijateljskom ogledu protiv Slovačke, u subotu na Wembleyju, Beckham bi mogao dobiti priliku oboriti taj rekord i probiti se sam na drugo mjesto.

  • Ispred njega jedino je Peter Shilton sa 125 nastupa. Svaki put kada igram za Englesku za mene je to neopisiva čast. Mislim da se svaki igrač tako osjeća kada igra za reprezentaciju. Bez obzira što sam već toliko puta igrao za Englesku uživam igrati za nacionalnu selekciju - rekao je Beckham.

  • Svaki novi nastup za Englesku doživljavam kao bonus. Kada sam imao 94, 95 nastupa nisam očekivao da ću dogurati do stotog. Kada sam dogurao do stotog nastupa ljudi su očekivali da ću se povući, ali ja sam ih eto skupio 108 i nadam se 109. O Shiltonovom rekordu ne razmišljam. Razmišljam samo o utakmici koja slijedi. Sve se lako i brzo može promijeniti i zato treba uživati u svakom trenutku - zaključio je slavni Milanov nogometaš.