Marcos Senna
0

"Počašćen sam što me Barcelona želi"

Totalsport
Sudeći po izjavama Marcosa Senne (34), dugogodišnjeg veznog nogometaša Villarreala, medijske špekulacije oko njegovog transfera u Barcelonu nisu bez osnove.

Senna je bio dio španske reprezentacije koja je 2008. trijumfirala na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj, a brojne povrede iz prošle sezone udaljile su ga od dresa "furije" za ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u JAR-u.

Međutim, sada je potpuno zdrav i spreman, a španski mediji pišu da postoji velika vjerojatnost da će službenu ponudu za njega poslati Barcelona.

"Za mene je velika čast što Barcelona razmišlja o meni. Zasad nema ničeg konkretnog, ali samo što razmišljaju o meni velika je stvar, bio bi mi san zaigrati za njih", rekao je Senna.

Sennin agent Eli Coimbra dodao je da bi transfer u Barcelonu za njegovog klijenta bio savršeni završetak karijere:

"Siguran sam da, ukoliko Barcelona kontaktira Villarreal, direktori Villarreala neće raditi nikakve probleme oko transfera i sprječavati ga da ode. U ovih osam godina koliko je u Villarrealu Senna nikad nije radio nikakve probleme i bio je uvijek maksimalno profesionalan. Siguran sam da bi u Villarrealu bili svjesni da mu je Barcelona jedinstvena prilika."

Boje "žute podmornice" Senna brani od 2002. godine, a ugovorno je vezan za klub još godinu dana. U Barceloni bi ga koristili kao alternativu Sergiju Busquetsu na mjestu defenzivnog veznog nakon što su prodali Yayu Tourea u Manchester City.