David James
0

"Počašćen sam Redknappovim zanimanjem"

Totalsport
David James
David James
Nakon što u ljetnom prijelaznom periodu nogometaša nije uspio dovesti Davida Jamesa, menadžer Tottenhama Harry Redknapp isto će pokušati učiniti u januaru.

Golman engleske nogometne reprezentacije i Portsmoutha sam ne bi imao ništa protiv da se takvo nešto i realizira jer je svjestan da bi mu nova saradnja s Redknappom učvrstila izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo sljedeće godine.

Podsjetimo i da je Spursima itekako potrebno pojačanje na golu budući da je Carlo Cudicini u novembru stradao u prometnoj nesreći kada se vozeći motociklom u istočnom dijelu Londona sudario s automobilom i tako stavio veliki upitnik nad nastupe u ovoj sezoni.

  • Može se reći da sam počašćen interesom Tottenhama i svjestan sam da bih time napravio dodatni iskorak ka branjenju engleske mreže u Južnoafričkoj Republici - veli 39-godišnji golman Portsmouha, posljednjeplasirane ekipe Premiershipa.

  • Teško je ostvariti bolje rezultate kada vam pola ekipe ode. Osjećate se pritom i pomalo prevarenim - objašnjava James odlaske jakih igrača.

Prva dvojica ponovno su pronašla svoju sreću igrajući upravo za Redknappov tim. James se nada istom.