Hit snimak
21

Pobješnjeli navijač razbio kameru u derbiju Barcelone, režiser mu se žestoko "osvetio"

H. H.
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Nogometaši Barcelone u osvojili 27. naslov prvaka Španije, a nakon što je počelo slavlje na terenu gradskog rivala Espanyola, bijesni domaći navijači utrčali su na teren i viđen je pravi haos. Tom prilikom jedan navijač je razbio kameru iako se pokušao skriti, ali režiser ga je zumirao i vjerovatno će biti identifikovan.
Nezadovoljni domaći navijači nisu mogli gledati slavlje protivničkih, a tugu svojih igrača, pa su ljutiti "upali" na teren.

Igrači Barcelone počeli su panično bježati u svlačionicu, a jedan huligan je razbio kameru, nakon čega je pokušao da sakrije svoj identitet jaknom i da prođe nekažnjeno.


Ipak, sve je to zapazio režiser, koji je pomno pratio svaki njegov korak i zumirao ga, te će policija vrlo lako moći da utvrdi identitet huligana.

Ekipa Espanyola je na pretposljednjem 19. mjestu sa 31 osvojenim bodom, četiri manje od Valladolida, koji je prvi iznad zone ispadanja i do kraja sezone ih očekuje grčevita borba za opstanak. Nakon onog što su njihovu navijači večeras uradili, vrlo je moguće da će u finišu sezone biti i bez podrške s tribina.