Rock legenda
0

Plant polaskan mjestom potpredsjednika Wolvesa

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Istinska rock-zvijezda i frontman legendarne skupine Led Zeppelin, Robert Plant ostao je nemalo iznenađen odlukom Wolverhamptona da ga se imenuje počasnim potpredsjednikom kluba.

Plant (60) koji je navijač Wolvesa već 55 godina primio je počast na središtu igrališta za vrijeme poluvremena subotnje utakmice protiv West Hama iz ruku vodećeg čovjeka kluba Stevea Morgana.

  • Polaskan sam, ali mi je i neugodno, jer toliko je mnogo ljudi onih važnih ovome klubu, onih koji su odgledali mnogo više utakmica od mene i koji bi iz veće blizine mogli nadgledati što se u klubu događa - kazao je Plant kojeg se u prošlosti povezivalo s direktorskom pozicijom u Wolverhamptonu.

I to u dva navrata, prvi puta tokom 70-ih godina prošlog stoljeća, a potom i 1982. godine kada se nagađalo da će zajedno s bubnjarom ELO-a Bevom Bevanom preuzeti klub.

Inače, Plant je vlasnik sezonske ulaznice za domaće i gostujuće utakmice Wolverhamptona. Pozicija potpredsjednika nudila mu je mjesto u loži na stadionu, što je Plant odbio.