Le Championnat
0

Pjanićev "desetkovani" Lyon traži nova tri boda

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
U srijedu su širom Francuske na rasporedu utakmice zaostalog 11. kola Le Championnata, a najzanimljiviju od njih odigrat će drugoplasirani Montpellier i lider tabele Bordeaux.

Montpellier - Bordeaux

U ovom trenutku Montpellier s utakmicom manje zaostaje za braniteljima naslova četiri boda (34-30) što će pokušati smanjiti već u srijedu. U tim im se nakon oporavka od povrede leđa vraća srpski centralni branič Nenad Džodić. Zbog iste povrede za Bordeaux neće nastupiti Michael Ciani čije će mjesto pokušati "zakrpiti" Lamine Sane.

Lyon - Boulogne

Već pet prvenstvenih utakmica Lyon ne zna za pobjedu, a to ih je gurnulo na deveto mjesto tabele s osam bodova zaostatka za Bordeauxom. U susretu u kojem će morati tražit prekid tog niza igrat će bez brazilskog suspendovanog braniča Crisa, ali i napadača Sidneyja Govoua, braniča Francoisa Clerca i Clebera Andersona i veznjaka Jeremyja Toulalana i Mathieua Bodmera. Boulogneu se vraćaju igrač sredine terena Alexandre Cuvillier i napadač Mame Ndiaye.

Lorient - Marseille

Napadačke dvojbe imat će trener Marseillea Didier Deschamps pred utakmicu u kojoj ne može računati na Mamadoua Nianga i Brandaoa. Očekuje se da ih zamijene Bakari Kone i Fernando Morientes.