Serije A
16

Pjanić: Želimo prekinuti Juventusovu nepobjedivost

Totalsport
Foto: Arhiv/AFP
Foto: Arhiv/AFP
Bosansko-hercegovački nogometaš Rome Miralem Pjanić priznao je da je cilj njegove ekipe prekinuti Juventusov niz nepobjedivosti u nedjeljnom derbiju 34. kola Serije A.

Torinski klub je vodeći na tabeli, a u dosadašnja 32 kola nije upisao nijedan poraz. Pjanić je za talijanski Sky Sport priznao da je cijela ekipa Rome motivirana za "skidanje" Juventusa, a "vučici" su tri boda važna zbog borbe za treće mjesto i plasman u Ligu prvaka.

"Roma želi biti prva ekipa koja je pobijedila Juventus ove sezone. Kao klinac sam pratio Juventus zbog Zinedinea Zidanea i oduvijek sam volio taj klub. Torinezi imaju sjajnu sezonu i teško je igrati protiv njih jer su vrlo kompaktni. No, želja nam je u nedjelju odigrati odličnu utakmicu i nadamo se da ćemo prekinuti Juventusov niz nepobjedivosti. Bit će to utakmica poput Lige prvaka", naglasio je Pjanić, osvrnuvši se i na svoju prvu sezonu u dresu Rome:

"Od Luisa Enriquea sam naučio više nego od bilo kojeg drugog trenera u dosadašnjoj karijeri. Sretan sam ovdje i dajem najbolje od sebe".