Nogometaš Juventusa
26

Pjanić: Razgovarali smo međusobno i vjerujem da će se vidjeti rezultati na terenu

F. Z.
Miralem Pjanić (Foto: EPA-EFE)
Miralem Pjanić (Foto: EPA-EFE)
Juventus će sutra gostovati u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka kod Bayer Leverkusena, a ekipa iz Torina već je osigurala prvo mjesto u grupi D Lige prvaka.

Apotekari s druge strane još uvijek imaju šansu da dohvate mjesto među 16 najboljih u Evropi, ali samo u slučaju da savladaju ekipu iz Torina, a Ateltico Madrid ne savlada Lokomotiv Moskvu na svom terenu. Uoči utakmice na BayAreni prisutnim predstavnicima medija na zvaničnoj press konferenciji obratio se Miralem Pjanić.

"Pripremamo se utakmicu po utakmicu. Želimo da pobijedimo sutra i pripremimo se bolje za prvenstvo. Bayer Leverkusen je dobra ekipa i neće biti lagano, ali spremni smo. Uvijek želimo da pobijedimo, ali dešava nam se da ne osvojimo tri boda. Na dobrom smo putu do sada. Ne možemo biti negativni, moramo pronaći ravnotežu. Nije uvijek lagano biti fantastičan", rekao je Pjanić.

"Razgovarali smo međusobno i vjerujem da ćemo vidjeti rezultate na terenu. Vjerujemo Sarriju. Ujedinjeni smo kao tim. Rezultati su dobri, ali trener uvijek traži više. Imamo još mnogo potencijala koji trebamo pokazati. Želimo osvojiti Seriju A i moramo raditi više", rekao je Pjanić.