Sjajna atmosfera
78

Pjanić pokušao imitirati Ronalda prilikom fotografisanja

Klix.ba
Bez obzira na ispadanje Juventusa iz Lige prvaka, na treninzima Stare dame vlada fantastična atmosfera, a dokaz tome je i fotografija koju je bh. reprezentativac Miralem Pjanić objavio na društvenoj mreži Instagram.

Juventus je pobjedom protiv Fiorentine zvanično osvojio osmu uzastopnu titulu prvaka u Italiji, pa će finiš sezone dočekati potpuno rasterećeni jer su ranije ispali iz Kupa Italije i već pomenute Lige prvaka.

Bh. veznjak objavio je fotografiju s treninga Juventusa koja pokazuje koliko dobra atmosfera vlada među igračima novog/starog prvaka Italije, a na njoj je nemoguće ne uočiti kako Pjanić "imitira Ronalda", ili barem pokušava tako što se fotografisao s podignutim šorcem i zategnutim butinama.

Engleski mediji, konkretno Daily Mail, otišao je toliko daleko da je u naslovu napisao kako Pjanić "ismijava Ronaldove butine", no odnos našeg veznjaka i jednog od najboljih igrača svih vremena nijednog trenutka ne treba dovoditi u pitanje jer još od dolaska Portugalca iz Real Madrida njih dvojica sjajno sarađuju.