Nogomet
1

Pirlo: Želim ostati u Juventusu

Totalsport
Sjajni vezni nogometaš talijanskog prvaka Juventusa, Andrea Pirlo, otvoreno je rekao da želi ostati u redovima torinskog kluba, odnosno da želi produžiti ugovor koji mu ističe na kraju ove sezone.

"Milan sam napustio jer sam s Juventusom želio započeti novu pobjedničku priču. Moje su namjere sada jasne: Želim ostanak u Juventusu! U narednim ćemo se danima ponovno sjesti za stol i vjerujem dogovoriti i posljednje detalje produljenja ugovora", rekao je Pirlo, te nastavio:

"Ne znam kada ću završiti karijeru. No moja jedina želja trenutno je da treniram, borim se i nastavim igrati za Juve. Antonio Conte je sjajan trener koji čini sve za svoje igrače. U ovaj je klub vratio pobjednički mentalitet, a to se i više nego vidjelo na našim rezultatima", rekao je talijanski reprezentativac u razgovoru za Radio 105.

Juventus nakon 18 odigranih kola u talijanskoj Seriji A ima 49 bodova, osam više od drugoplasirane Rome, dok je najveći udarac doživio u Ligi prvaka gdje je ispao u grupi s Real Madridom i Galatasarayjem.