Nogomet
0

Pirlo: Juventus je prioritet, ali ne moram u njemu završiti karijeru

Totalsport
Andrea Pirlo (Foto: AFP)
Andrea Pirlo (Foto: AFP)
Talijanski nogometni "čarobnjak" Andrea Pirlo otkrio je tamošnjim medijima da usprkos 34 godine na leđima i dalje ne razmišlja o kraju svoje karijere.

Pirlu aktuelni ugovor s Juventusom, dvostrukim uzastopnim prvakom Italije, istječe na kraju ove sezone, no novi ne namjerava potpisivati sve do kraja sezone.

"Razgovarao sam s čelnim ljudima kluba i opet ćemo se sastati na kraju sezone. Želim nastaviti igrati u Juventusu, ali samo ako ću i dalje biti potreban, odnosno ako ću biti u planovima prve ekipe. Ne moram nastaviti igrati u Juventusu samo zato što se zovem Pirlo", rekao je Talijan pa nastavio:

"Novac i slično neće biti prepreka u potpisivanju novog ugovora, ali uvjet je da budem važan dio tima. Ako se ne uspijemo dogovoriti, vjerojatno ću nastaviti karijeru u inozemstvu igrajući za klub koji se bori za naslov prvaka. Još se uvijek osjećam dobro i vjerujem da mogu igrati na visokom nivou još nekoliko godina", smatra Pirlo, kojeg se ovog ljeta povezivalo s Real Madridom.

"Niko me nije zvao. S Carlom Ancelottijem (trener Reala i bivši Pirlov trener iz Milana) se često čujemo, no nije mi zasada ništa nudio", zaključio je Pirlo.