Nogomet
0

Pijani Kelnov nogometaš proveo noć u policiji

Totalsport
Nikad kraja haotičnim događajima u redovima Kelna. Bundesligaški klub cijele sezone ima problema s disciplinom svojih nogometaša, a za najnoviji se biser pobrinuo Slawomir Peszko.

Nakon subotnje utakmice protiv Werdera (1-1) poljski je veznjak otišao u noćni provod u Dusseldorf. Naravno, popio je više nego što je trebao, a potom je s jednim prijateljem sjeo u taksi. Međutim, ubrzo nakon što je počela vožnja, Peszko je počeo raditi nered u vozilu, a nemoćni taksist se sjetio odlične ideje - agresivnog je nogometaša, umjesto na traženu adresu, odveo ravno u policijsku stasnicu.

Peszko se, međutim, ni tamo nije smirio, nastavio je praviti probleme, pa ja zadržan u pritvoru na otrežnjavanju. A nakon što je proveo noć u policiji, drugo je jutro izletio iz tima. Iako se izvnio za svoje ponašanje, trener Stale Solbakken nije imao milosti prema njemu, a kako piše Bild, moguće je da je Peszko završio svoju karijeru u Kelnu. Za početak će platiti 25.000 eura kazne, a hoće li mu ugovor biti raskinut, klub će odlučiti u idućim danima.

U februaru je, podsjetimo, slovenski igrač Mišo Brečko u pijanom stanju vozio po željezničkim šinama, a nekoliko dana kasnije je Kevin Pezzoni dobio šakom u glavu za vrijeme karnevalske proslave u još uvijek nedovoljno razjašnjenim okolnostima.