Povreda medijalnog ligamenta
0

Petr Čech van terena mjesec dana

Totalsport
Petr Čech
Petr Čech
Golman londonskog nogometnog kluba Chelsea, Petr Čech, pretrpio je povredu medijalnog ligamenta koljena zbog koje bi mogao izbivati s terena i do mjesec dana.

Češki reprezentativni golman propustiti će utakmice protiv West Bromwicha, Norwicha i Sunderlanda, ali bi se trebao vratiti na vrijeme za derbi protiv direktnih konkurenata za naslov Manchester Uniteda.

"Petr Čech ozlijedio je medijalni ligament koljena i izbivati će se terena tri do četiri sedmice", rekao je na press-konferenciji menadžer Chelseaja Andre Villas-Boas.

"Incident se dogodio na kraju treninga kada je prilikom jedne intervencije svu težinu prebacio na koljeno. Očekivali smo puno lošije vijesti kada smo vidjeli taj trenutak", opisao je povredu češkog golmana Villas-Boas.

Chelsea na raspolaganju ima dva golmana uoči drugog kola Premiershipa protiv West Bromwicha. Riječ je o Henriqueu Hilariju i Rossu Turnbullu.

"Konačnu odluku o tome tko će stati na gol u subotu donijeti ćemo u petak. Imamo dva vrlo dobra rezervna golmana od kojih će jedan startati između stativa, a drugi na klupi", zaključio je Villas-Boas.

Menadžer londonske momčadi također je potvrdio da se Nigerijac Obi Mikel stavio na raspolaganje za subotnju utakmicu unatoč činjenici da mu je otac Michael Obi otet u Nigeriji, te se za njega traži otkupninu.