Tokom radova
0

Peter Crouch suprugu nazvao "smiješnom" nakon što je uvela novo pravilo u njihovoj raskošnoj vili

H. H.
Peter Crouch i Abbey Clancy (Foto: Screenshot)
Peter Crouch i Abbey Clancy (Foto: Screenshot)
Nekadašnji engleski nogometaš Peter Crouch nazvao "smiješnom" suprugu Abbey Clancy nakon što je uvela novo pravilo u njihovoj vili od 3,5 miliona eura.

Naime, engleska manekenka, koja je već deset godina u braku sa 43-godišnjim bivšim asom Liverpoola, rekla je da želi da svoj dom stalno održava čistim.

U tu svrhu, članovima porodrice zabranila je da ulaze u kuću kroz glavna ulazna vrata, s obzirom da su u toku radovi na spratu.

"Izmislila sam to pravilo da nikome nije dozvoljeno da koristi ulazna vrata jer ne želim nered u hodniku. Želim da svi koriste sporedna vrata kako bi sva prljavština mogla ostati tamo i moja kuća će uvijek izgledati lijepo", kazala je Clancy.

Dodala je da je Peter nju i njeno pravilo nazvao smiješnim, jer mu je nepojmljivo da ne može ulaziti na glavni ulaz.

Crouch, koji je za reprezentaciju Engleske postigao 22 pogotka, završio je nogometnu karijeru 2019. godine u dresu Burnleya.

Englez je karijeru počeo u Tottenhamu, a nakon toga igrao je za klubove poput Aston Ville, Portsmoutha, Liverpoola, Southamptona i brojnih drugih premierligaša. Najveći trag ostavio je u Stokeu gdje je upisao 225 nastupa i postigao 46 golova.