Nogomet
0

Pedro: Nisam siguran za svoju budućnost

Totalsport
Pedro Rodriguez (Foto: EPA)
Pedro Rodriguez (Foto: EPA)
"Nisam siguran gdje ću igrati sljedeće sezone. Trenutno sam skoncentrisan samo na Svjetsko prvenstvo", izjavio je napadač Barcelone i španske reprezentacije Pedro.

"Kada dođe vrijeme za donošenje odluke, razgovarat ću s ljudima iz kluba i vidjet ćemo što će se nakon toga dogoditi. Trenutno nema nikakvih novosti o tom pitanju, ne želim ni razmišljati o tome gdje ću nastaviti karijeru, jer je sav fokus sada na Svjetskom prvenstvu", ističe Pedro, koji se čudi vjerovatnom odlasku Cesca Fabregasa iz kluba.

"To uopće ne razumijem! On je odličan igrač koji je igrao stvarno dobro za nas. Nisam s njime razgovarao o tome. Djeluje mi sretno i usredotočeno na reprezentaciju. Ukoliko stvarno ode, bit će to šteta za Barcelonu".

"Ne mogu shvatiti kritike na račun Fabregasa, jer je uvijek davao 100 posto od sebe u Barceloni. Imao je i dobru statistiku što se tiče golova i asistencija. Nismo imali uspješnu sezonu jer nismo ništa osvojili, ali za to nikako ne može biti kriv samo jedan igrač. Cesc je profesionalac i to je uvijek pokazivao u našem klubu", zaključio je Pedro.