Aluzija na ponudu Zidaneu
27

Perezova šala na svečanoj večeri: Sad ću Falcau dati salvetu

Totalsport
Florentino Perez (Foto: AFP)
Florentino Perez (Foto: AFP)
Predsjednik Real Madrida Florentino Perez i sjajni kolumbijski napadač madridskog Atletica Radamel Falcao sjedili su za istim stolom na godišnjoj ceremoniji dodjela nagrada sportskog dnevnika Asa.

Fotografiju njihovog srdačnog pozdrava i rukovanja objavile su mnoge španske novine. Ista je priča bila i kasnije, za stolom. Kada se Realov golman i kapiten Iker Casillas pridružio društvu za stolom, Florentino Perez se našalio: "Sada ću proslijediti Falcau salvetu."

Casillas se nasmijao i odgovorio: "Oprezno, predsjedniče, snimaju vas!"

Falcao nije bio svjestan o čemu se radi, ali Perez je očigledno aludirao na epizodu sa Zinedineom Zidaneom, kojeg je doveo u Real Madrid u svom prvom predsjedničkom mandatu u tom klubu. Prvi korak na tom putu bila je poruka koju je Perez ispisao Zidaneu na salveti na svečanosti dodjele Zlatne lopte u Monacu. U toj poruci je pisalo: "Želite li igrati za Real Madrid?"

Cijela priča je, dakako, vezana uz želju Real Madrida da u svoje redove dovede izvrsnog kolumbijskog napadača, koji je ove sezone zabio 16 golova u Primeri u 14 nastupa.