|

Pape: Klubovi se interesuju, ali mene zanima samo reprezentacija BiH

Pape: Klubovi se interesuju, ali mene zanima samo reprezentacija BiH
123
Piše: N. Jamaković
29.1.2013. u 16:29
25
komentara
123

dijeljenja
Pape: Klubovi se interesuju, ali mene zanima samo reprezentacija BiH Safet Sušić (Foto: Arhiv/Klix.ba)
Nakon ostavke dugogodišnjeg trenera Ertugrula Saglama, turski prvoligaš Bursaspor u potrazi je za novim šefom stručnog štaba te se pojavila informacija da su zainteresovani i za selektora bh. reprezentacije Safeta Sušića.
Međutim, naš selektor je za Klix.ba kazao da ga niko od predstavnika ovog turskog prvoligaša nije kontaktirao, dodajući kako je sličnih informacija bilo i ranije.

"Nije to prvi put da se pojavljuju takve informacije. No, to ne treba čuditi, budući da reprezentacija igra dobro pa je i selektoru porasla cijena. Međutim, u ovom trenutku me ponude takve vrste ne zanimaju jer imam ugovor sa Nogometnim savezom BiH i jedina mi je preokupacija posao u našoj reprezentaciji", rekao je Pape.

On je dodao da je u prošlosti bilo određenih pokušaja klubova da našeg selektora dovedu na svoju klupu. "Bilo je nekih indirektnih kontakata u protekle tri godine, koliko vodim reprezentaciju, jer sam ja u direktnoj komunikaciji takve mogućnosti uglavnom u startu odbijao. Ostajem pri tome da me trenutno zanima samo reprezentacija, a što se tiče ove nove informacije, niko me iz Turske nije kontaktirao", zaključio je Sušić.
Prijavi grešku


Komentari (25)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...