Prisustvovao prvom treningu
0

Owen: Sretan sam i uzbuđen zbog dolaska u Stoke

Totalsport
Michael Owen
Michael Owen
Michael Owen, slavni 32-godišnji engleski napadač i bivši reprezentativac koji je proteklih sezona imao puno problema s povredama, kaže da je "sretan i uzbuđen" zbog nastavka karijere u Stokeu, s kojim je potpisao jednogodišnji ugovor.

Nakon što je okončao svoju avanturu u Manchester Unitedu, Owen je, kao slobodni igrač, bio povezan s povratkom u Liverpool, klub u kojem se proslavio, kao i prelaskom u drugi klub iz Liverpoola, Everton. Međutim, završio je u Stokeu.

"Odveo sam sina u školu, i jednu od kćerki koja je tek krenula u školu. Rekao sam im: "Izgleda da danas svi idemo na prvi dan škole". Baš takav je osjećaj kada dođete u novi klub i sretnete tamo puno novih ljudi. No, to je normalno, prošao sam to već puno puta u karijeri, kao i mnogi drugi igrači", krenuo je s pričom Owen.

"Trebat će mi malo vremena da se upoznam s novim saigračima, ali jako se radujem tome. Moram priznati da nisam siguran u kakvom sam stanju u odnosu na njih, budući da su oni prošli duge pripreme zajedno. Možda će se nakon nekoliko dana treninga i testova pokazati da sam u zaostatku, a možda i da sam u boljem fizičkom i igračkom stanju nego što i sam mislim. Ne znam ni sam."

Naglasio je kao se raduje igranju pred navijačima koji u Engleskoj slove kao najglasniji.

"Stoke nema 70.000 ljudi na utakmicama, ali ima pun stadion na svakoj utakmici i navijače koji su uistinu jedni od najbučnijih u zemlji. To će svakako biti dodatni izazov za mene i nešto čemu se posebno veselim."

Nakon prvog treninga je Owen tvitao:

"U klubu su vrlo zadovoljni mojom fizičkom spremom. Mogao bih biti spreman i ranije od očekivanja".