|

Otkriveni grozni detalji glamurozne svadbe Sergija Ramosa

Otkriveni grozni detalji glamurozne svadbe Sergija Ramosa
132
K. H.
22.6.2019. u 21:56
81
komentara
132

dijeljenja
Otkriveni grozni detalji glamurozne svadbe Sergija Ramosa
Glamurozno vjenčanje Sergija Ramosa i Pilar Rubio prošle subote dobilo je i svoje drugo poluvrijeme, a jedna anonimna članica osoblja obratila se španskim medijima te je istakla da je tretirana kao rob.
Ona je u televizijskoj emisiji Salvame otkrila neugodnu istinu o dešavanjima sa svadbe kapitena Real Madrida, a kazala je da pozadina tog događa uopšte nije bila bajkovita i savršena kao što to izgleda.Naime, zbog potpisanog ugovora u kojem stoji da će biti kažnjena sa 100.000 eura ukoliko iznese bilo kakav detalj svadbe, ova članica osoblja bila je prinuđena na anonimno obraćanje, a istakla je da nikada u svom životu nije radila u gorim uslovima.

"Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istom šatoru - i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo obrok dobili tek oko tri sata ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjira gostiju", otkrila je žena te je istakla da "nikada nije radila u tako groznim uslovima".

Također, ona je dostavila i kopiju ugovora kao dokaz da joj zaista prijeti novčana kazna ukoliko se sazna njen identitet.
Prijavi grešku


Komentari (81)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...