Adriano
0

"Osvojim Copa Libertadores i vraćam se u Seriju A"

Totalsport
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Vrlo često se brazilski nogometaš Adriano (28), po odlasku iz Italije u Brazil, izjavama vraća u Seriju A i napominje kako bi bilo lijepo ponovno zaigrati u tom okruženju.

Prije nekoliko dana se opet aktuelizirala mogućnost njegovog povratka, a podsjetimo da je dosad u karijeri nosio dres Fiorentine, Parme i Intera. Od 2001. godine je konstantno Interov član, no u spomenuta dva kluba je igrao na posudbi, dok 2009. nije preselio u Flamengo.

S tom brazilskom ekipom je postao nacionalni prvak, a ujedno je osjetio i osobnu zadovoljštinu jer je postao najbolji strijelac lige. Brazilski selektor Dunga nagradio ga je pozivanjem pod reprezentativni svod.

"Uskoro bi mogao zaokružiti svoju priču u Flamengu. Već dosad sam, nadam se, ispisao neke historijske brojke za ovaj klub, a toplo vjerujem da sve možemo zaključiti osvajanjem Cope Libertadores", rekao je Adriano i dodao:

"Nakon toga bih volio još jednom okušati sreću u Evropi, odnosno u talijanskoj Seriji A. No, ponavljam, još imam nedovršenog posla ovdje u Brazilu", rekao je nogometaš velikih mogućnosti, ali i posve ćudljivog karaktera.