|

Osvanula nikad objavljena fotografija Messija s ljubavi iz djetinjstva

Osvanula nikad objavljena fotografija Messija s ljubavi iz djetinjstva
54
Klix.ba
22.4.2019. u 12:14
12
komentara
54

dijeljenja
Osvanula nikad objavljena fotografija Messija s ljubavi iz djetinjstva Messi se dvije decenije kasnije oženio Antonelom (Foto: AFP)
Lionel Messi i njegova supruga Antonella Roccuzzo osmjehivali su se kameri tokom dana provedenog na plaži na nikad viđenoj fotografiji koja je napravljena u vrijeme kada je Barcelonina zvijezda imala samo deset godina.
Dirljiva fotografija prikazuje ljubavni par iz djetinjstva kako uživa u odmaralištu Punta Mogotes na Atlantiku, gotovo dvije decenije prije nego što su stali na ludi kamen.

Fotografija na kojoj je par zajedno s ostalom djecom, uključujući i jednog Messijevog saigrača, napravljena je u januaru 1998. godine. Messi je tada igrao na omladinskom nogometnom turniru u obližnjem gradu Balcarce.

Antonella, koja je tada trebala napuniti deset godina i već je bila nogometaševa bliska prijateljica, doputovala je na to područje s roditeljima kako bi vidjela svog rođaka Lucasa Scagliju - jednog od Messijevih saigrača.

Foto: La Capital Foto: La Capital


Antonellini roditelji su bili među mamama i očevima koji su odveli djecu s dječjeg nogometnog turnira na Punta Mogotes tokom slobodnog dana.

Međutim, Messijeva mama Celia i otac Jorge su ostali u rodnom Rosariju, udaljenom osam sati vožnje. Nije poznato da li je nogometaš ikad ranije vidio ovu fotografiju.
Prijavi grešku


Komentari (12)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...