Nogomet
29

Ostalo još 500 ulaznica za utakmicu BiH - Vels

Piše: D. B.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Za utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, koju nogometna reprezentacija BiH igra u subotu na Bilinom Polju u Zenici protiv reprezentacije Velsa, ostalo je još 500 ulaznica.

Za utakmicu BiH i Velsa štampano je ukupno 10.500 ulaznica, od čega je 5.500 proslijeđeno na prodajna mjesta turističke agencije Centrotours. Direktor agencije Muamer Lutvić je u izjavi za portal Klix.ba rekao da je u prodaji ostalo još 500 ulaznica.

"Imamo blizu 500 neprodanih ulaznica u našim poslovnicama u Sarajevu u ulici Ferhadija, kao i u poslovnici u Zenici koja se nalazi u Titovoj ulici. Imali smo 5.500 ulaznica, a svi oni koji žele na utakmicu, mogu ih još uvijek kupiti. Vjerujemo da će do kraja dana sve biti rasprodano", izjavio je Lutvić.

Rezervisano je 4.275 ulaznica za igrače reprezentacije BiH, stručni štab, navijačke grupe, stručne štabove ostalih reprezentativnih selekcija, kantonalne saveze, klubove Premijer lige BiH, članove organa i tijela NSBiH, nogometne radnike i bivše reprezentativce, sponzore i partnere NSBiH, organe i institucije državnog i entitetskog nivoa i administraciju NSBiH.

Savezu Velsa je ustupljeno 725 rezervisanih ulaznica koje su prodane njihovim navijačima.

Utakmica BiH - Vels se igra u subotu na stadionu Bilino Polje u Zenici s početkom u 20:45 sati.

BiH je je na četvrtom mjesto u grupi B sa 11 bodova, dok je Vels prvi sa 18 osvojenih bodova.