Nesvakidašnji incident
39

Ose napale igrače Lyona, Lacazette završio u velikim problemima i propustit će naredni meč

D. P.
Lacazette je užasno prošao (Foto: Twitter)
Lacazette je užasno prošao (Foto: Twitter)
U blizini Lyonovog trening kampa veliki broj osa napao je igrače ovog kluba, a najgore su prošli Alexandre Lacazette i Moussa Dembele.

Nogometaši Lyona spremaju se za novu sezonu francuske Lige 1, a igrače je zatekao neobičan problem. Kako se trening-centar nalazi u blizini šume, potrebno je proći kroz netaknutu prirodu kako bi se došlo do terena.

Upravo dok su prilazili terenu, igrači su prošli pored osinjaka i one su napale Alexandrea Lacazettea i Moussu Dembelea, prenosi L'Equipe.

Dembele se oporavio lako i nije završio u velikim problemima, dok je Lacazzette prošao užasno. Bivši napadač Arsenala ne osjeća se dobro i zadobio je više od deset uboda.

Lacazette se ne osjeća dobro i neće igrati pripremni meč protiv Feyenoorda. S druge strane, Dembele je jučer odradio trening i vratio se punom trenažnom procesu.

Ovaj incident nije se dogodio u pravo vrijeme za francuskog napadača. Nakon pet godina vratio se iz Arsenala u matični Lyon i želio je pokazati se na maksimalnom mogućem nivou, no sada je upitno koliko će priprema propustiti. Očekivanja navijača su velika.