Trening u Zenici
111

Opušteni trening Zmajeva: Slikali se s osnovcima iz Kaknja, bježali od prskalica i vrijedno trenirali

Piše: E. M.
Foto: E. M./Klix.ba
(Foto: E. M./Klix.ba)
Reprezentativci Bosne i Hercegovine večeras su u Zenici odradili prvi trening pred prijateljsku utakmicu protiv selekcije Crne Gore, a atmosferu su uljepšali učenici Osnovne škole 15. april iz Doboja kod Kaknja.

Današnjem treningu prisustvovali su svi reprezentativci, a u izjavi novinarima prije treninga pomoćni trener naše reprezentacije Gordan Ciprić je kazao kako je zdravstveni bilten svih igrača zadovoljavajući.

Posebni gosti na treningu reprezentacije Bosne i Hercegovine na Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine bili su osnovci škole 15. april iz Doboja kod Kaknja koji su se fotografisali s reprezentativcima prije početka treninga, nakon čega su napravili i zajedničku fotografiju za sjećanje.

Zadovoljni su se vratili na tribinu odakle su pratili trening Zmajeva. Selektor naše reprezentacije Robert Prosinečki je nakon opuštenog dijela treninga okupio reprezentativce te im dao dalje smjernice. Međutim, smijeh i zabava što potvrđuje dobru atmosferu u bh. taboru nije prestala.

Prskalice koje su se aktivirale na travnjaku terena u Trening centu Nogometnog saveza BiH okupale su neke od naših reprezentativaca, dok je dio njih uspio izbjeći mlaz vode.

Nakon zagrijavanja uslijedio je rad s loptom, a trening je za predstavnike medija bio otvoren prvih 15 minuta.