Istraga u toku
22

Opljačkana Salahova kuća u Kairu, lopovi ukrali neobičan plijen

K. H.
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Mohamed Salah (Foto: EPA-EFE)
Nepoznati pljačkaši provalili su u kuću zvijezde Liverpoola Mohameda Salaha u Kairu (Egipat) i tom prilikom odnijeli satelitske prijemnike, javljaju tamošnji mediji.

Egipatske vlasti trenutno provode istragu nakon što je provaljeno u Salahovu kuću, a navodi se kako je sve uočio rođak koji je prolazio pored kuće i vidio da su prozoru na imanju otvoreni.

Brzom provjerom, pokazalo se da je kuća u neredu, odnosno da su stvari razbacane i da su u končanici ukradeni satelitski prijemnici.

Tamošnji mediji pišu da policija trenutno istražuje šta se tačno dogodilo, a da su s tim u vezi obavili razgovor sa zaštitarima i pregled nadzornih kamera. Incident se, dodaju za kraj, dogodio tokom vikenda.

Podsjećamo da je Salah u subotu promašio penal protiv Bournemoutha i jedan je od tragičara poraza Liverpoola u ovom susretu rezultatom 1:0.

Njega i njegove saigrače sada očekuje uzvratni meč osmine finala Lige prvaka protiv Reala u Madridu, a oni će pokušati napraviti istinsku senzaciju i vratiti se nakon poraza od 5:2 na Anfieldu.