Vukovi gostiju kod prvaka
0

Olimpicovo proljeće počinje na Grbavici

Sarajevo-x.com
Vikend pred nama donosi nam nastavak prvenstva Premijer Lige BiH. Šesnaesto kolo donosi i nekoliko derbija, među kojima i onaj sarajevski između Željezničara i Olimpica.

"Idemo na noge aktuelnom prvaku, koji po običaju mnogo bolje igre pruža na proljeće. Mi u ovaj susret ulazimo oslabljeni neigranjem Kise i Savića, kojima su zakasnili certifikati te nemaju pravo nastupa u ovom susretu. Zbog povrede ne mogu računati ni na Hiroša, dok su Vidović i Raščić pod znakom pitanja. Bez obzira na ove probleme i sastav sa kojim istrčimo na Grbavicu, mi smo dužni da pokažemo da nam je mjesto u gornjem dijelu tabele. Siguran sam da će svaki igrač koji dobije priliku ostaviti srce na terenu i da će gledaoci na Grbavici gledati dva sjajna tima. Nadam se da će se i vremenski uslovi poboljšati da bi svi zajedno mogli uživati u ovom fubalskom spektaklu", izjavio je za oficijelnu web-stranicu FK Olimpic, Mehmed Janjoš, šef stručnog štaba vukova.

Susret bi, ukoliko ne bude odgađanja zbog nevremena, na rasporedu trebao biti u subotu, 26. februara, sa početkom u 17:30 sati.