{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Održan sastanak s predstavnicima federalnog i kantonalnih saveza

F
19.5.2011. u 21:19
0
6
Održan sastanak s predstavnicima federalnog i kantonalnih saveza
0
Održan sastanak s predstavnicima federalnog i kantonalnih saveza
Ivica Osim
Komitet za normalizaciju Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine danas je u Vogošći održao sastanak sa članovima Predsjedništva Nogometnog saveza Federacije BiH, predsjednicima i generalnim sekretarima kantonalnih saveza te delegatima Skupštine NSBiH iz tih saveza.
Sastanak je imao informativni karakter, u cilju priprema za sjednicu Skupštine NSBiH 26. maja u Sarajevu, na kojoj će biti razmatran modifikovani prijedlog statuta Saveza, saopćeno je iz NSBiH.

Predstavnici Komiteta detaljno su informirali sugovornike o sadržaju amandmana na prijedlog statuta, koji su usaglašeni na sastanku s predsjednicima FIFA-e i UEFA-e Seppom Blatterom i Michelom Platinijem, 12. maja u Zürichu.

Predstavnici kantonalnih saveza su u otvorenoj raspravi prezentirali svoje stavove te u najvećem dijelu diskusije podržali aktivnosti Komiteta u cilju prevazilaženja trenutne krizne situacije. Istaknute su i određene primjedbe predstavnika FS Kantona Sarajevo, vezane za amandmane usaglašene u Zürichu, s tim što se može očekivati da one neće biti smetanja usvajanju statuta, navodi se u saopćenju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: