Još uvijek bez pobjede
96

Odović razočaran porazom: Isključenje Bakrača je pokvarilo utakmicu

Piše: K. H.
Milomir Odović (Foto: D. S./Klix.ba)
Milomir Odović (Foto: D. S./Klix.ba)
Trener Željezničara Milomir Odović bio je razočaran nakon poraza u 117. gradskom derbiju od Sarajeva rezultatom 2:1, a nakon meča je rekao da je crveni karton Bakrača pokvario utakmicu.

Odović je rekao da bi utakmica sigurno bila puno drugačija da štoper nije dobio crveni karton u prvom poluvremenu.

"Isključenje Bakrača je pokvarilo utakmicu. Prvo poluvrijeme je Sarajevo bilo bolji protivnik, ali smo se vratili i da nije bilo isključenja, vrlo vjerovatno bi bila neizvjesnija utakmica. U drugom poluvremenu smo igrali bolje, napravili smo neke poluprilike, zatvorili smo Sarajevo, ali to nije bilo dovoljno za bilo šta više od poraza", kazao je Odović.

U sljedećem kolu Željezničar igra protiv Tuzla Cityja na svom terenu, a Odović je rekao da se nada kako će njegovi igrači biti bolji nego u današnjem meču.

"Svako svakoga može dobiti, mi se moramo potruditi da odigramo što je bolje moguće i nadam se da ćemo biti bolji nego danas. Sigurno je da smo sami sebi najveći protivnik. Prvih 15 minuta sudije su pustile sve, pogledajte na snimku, inače je komentarišem to, ali to se dogodilo", kazao je Odović koji je još uvijek bez pobjede protiv Sarajeva.