Kaha Kaladze
0

"Odlazim iz Milana zbog prljavih igara"

Totalsport
Kaha Kaladze
Kaha Kaladze
Ove sezone malo korišteni gruzijski odbrambeni nogometaš Milana, Kaha Kaladze, izgubio je strpljenje čekajući svoj red za igru zbog čega je u razgovoru za televizijsku stanicu Sky Italia najavio odlazak sa San Sira.

"Ako me se nastavi ignorisati, sigurno odlazim", poručuje Kaladze koji je ove sezone odigrao tek šest prvenstvenih utakmica za "rossonere" od čega posljednju u novembru prošle godine.

"To što ne igram odluka je kluba i trenera Leonarda. Imao sam priliku prošle sezone ostvariti transfer, no klub me nije želio prodati. Nastavi li se situacija ovako razvijati, morat ću otići jer se ne mogu više nositi s prljavim igrama koje me okružuju", bez imalo dlake na jeziku dodao je 32-godišnji Gruzijac na čije su izjave reagirali iz kluba.

"Riječ je o ozbiljnim i neutemeljenim optužbama na koje će klub reagirati prema stavkama u ugovoru s igračem", piše u Milanovom priopćenju koje je povuklo novu reakciju Kaladzea.

"Izvinjavam se klubu, treneru, ekipi i navijačima na korištenju neprikladne terminologije. Izjavio sam to pod utjecajem stresa. Nisam to smio i zato se izvinjavam", pognuo je glavu Kaladze koji će uprkos isforsiranom izvinjenju biti kažnjen.

Kaladze je na San Siro došao 2001. iz kijevskog Dinama.