Rafael Benitez
0

Odigrali smo veliku utakmicu!

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Menadžer Liverpoola Rafael Benitez nije krio zadovoljstvo predstavom svoje momčadi koja je u 33. kolu engleskog nogometnog prvenstva odigrala 1-1 u gostima kod Birminghama…

Momčad s Anfielda povela je u 47. minuti pogotkom kapetana Stevena Gerrarda, no, samo devet minuta kasnije izjednačio je Liam Ridgewell. Liverpool je sve dalje i dalje od četvrtog mjesta i kvalifikacija za Ligu prvaka sljedeće sezone, nakon što je i u ovoj u tom natjecanju ispao već u skupini. Liverpool je šesti na ljestvici sa 55 bodova. Četvrti Manchester City ima četiri boda više, a peti Tottenham tri boda prednosti u odnosu na Liverpool, a obje momčadi i susret manje.

Ipak, Benitez je nakon boda u Birminghamu bio zadovoljan, jer su njegove zvijezde pružile ''veliku predstavu''. Barem on tako tvrdi…

  • Bila je to odlična igra moje momčadi! Imali smo sjajne prilike u prvom poluvremenu, a i u drugom ste mogli vidjeti koliko smo šansi zapucali na kraju. Primili smo jedan glupi gol, ali sam jako zadovoljan kako su igrači reagirali nakon njihovog izjednačenja. Razočarani smo s rezultatom, s obzirom na igru koju smo prikazali – komentirao je Benitez.

Objasnio je i zbog čega je u 65. minuti povukao iz igre svog najboljeg napadača Fernanda Torresa, te na travnjak umjesto njega poslao Davida Ngoga.

  • Torresa sam izvukao jer je bio umoran. Nemojte zaboraviti da smo protiv Benfice u Europa ligi igrali 60 minuta s igračem manje. Ngog je bio dobar, donio nam je svježinu u igri i dobro se kretao.