|

Obućina: Osjećam se kao da sam već dugo u Željezničaru

Obućina: Osjećam se kao da sam već dugo u Željezničaru
18
Klix.ba
31.1.2013. u 13:59
10
komentara
18

dijeljenja
Obućina: Osjećam se kao da sam već dugo u Željezničaru Dejan Obućina (Foto: FKZeljeznicar.ba)
Pojačanje Fudbalskog kluba Željezničar, Dejan Obućina, zadovoljan je prijemom u klub od kojeg se, svjestan je ovaj 19-godišnjak, mnogo očekuje.
Fudbaler rođen 1994. godine u Badenu u Austriji za oficijelnu web-stranicu FK Željezničar je izjavio: "Super su me momci primili, osjećam se kao da sam već dugo u klubu. Sa svima sam u dobrom odnosu, ne bih htio nekoga izdvajati. Siguran sam u sebe i mislim da se mogu nametnuti, ali ne razmišljam puno o tome. Koncentrišem se jednostavno da dobro igram, pa će sve doći na svoje".

Na pitanje o dosadašnjem dijelu priprema kluba, te utakmicama protiv Veleža i GOŠK-a, Obućina je kazao: "Bilo je sve uredu na pripremama, ali uvijek može bolje. Znam šta mogu i nadam se da ću to uskoro pokazati. Bilo je dobrih stvari, ali logično je da ne mogu biti zadovoljan, posebno utakmicom protiv GOŠK-a gdje smo bili bolji, ali smo na kraju poraženi".

Ne krije da su uslovi za rad koje je imao u klubu Admira Wacker bili mnogo bolji, ali kaže da oni nisu najvažniji u fudbalu.

"Puno je bitnije kakvi su ljudi oko tebe. U Austriji sam doživio dosta nepravde, zato mislim da mi je ovo puno bolja adresa, naš šef postavlja one koje najbolje igraju i to cijenim", poručio je Obućina, koji je sa ekipom otputovao u Rovinj na drugi dio priprema za proljetni dio Premijer lige BiH.
Prijavi grešku


Komentari (10)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...