Cristiano Ronaldo
0

"Obožavam kada me navijači vrijeđaju"

Totalsport
Foto: AFP/File
Foto: AFP/File
Aktualni najbolji svjetski nogometaš u izboru FIFA-e i France Footballa, Portugalac Cristiano Ronaldo (24), otkrio je u razgovoru za francuski časopis So Foot kako ga navijačke uvrede samo dodatno motiviraju.

"Volim kada me ljudi vrijeđaju i fućkaju mi. Volim vidjeti mržnju u njihovim očima. To me ne smeta. Istina je da ima puno onih koji me ne vole, ali srećom ima još više onih koji me cijene i podupiru. Da se loše osjećam može me natjerati jedni vlastita slaba igra, ali se to srećom rijetko događa", objasnio je Ronaldo, koji je nedavno prešao iz Manchester Uniteda u Real Madrid u transferu vrijednom 94 milijuna eura.

Portugalac također dodaje da očekuje daljnja poboljšanja u svojoj igri.

"Još me puno toga čeka i želim ispisati nogometnu povijest. Svjestan sam da spadam među najbolje, ali želim nastaviti ovako i ispisati još brojne stranice historije."

O usporedbi s Lionelom Messijem i njegovom navodnom zavisti za Argentinčevim talentom Ronaldo kaže:

"Ne zavidim Messiju na ničemu i općenito ne volim sebe uspoređivati s drugima. Ja sam Cristiano Ronaldo i mogu osvojiti više medalja od bilo kojeg drugog igrača."

"Ne volim se nikad opustiti u igri. Navijači stalno žele gledati sjajnog Cristiana Ronalda i ja ih nastojim nikada ne razočarati", zaključio je u svom poznatnom “skromnom” tonu portugalski nogometaš.