Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje se konstatno promovisu Hr i Srb sportisti. Zasto? Gledam na jutarnji portalu clanak u SN kako su Hezonja i 3 veterana izbacili Partizana. Clanak je enormno dug i hvale se da 4 i Tavares, spominju se Partizanovi igraci ali Musa ni jednom rijecju. A bio naj strijelac sa 20 p i jedini koji je u statistici imao sve 6 asst, 4 skoka, 1 kradja, 1 blokada. Dakle sta reci na ovo???
U jednakoj mjeri bi pisali hrvatski portali o bih sportu da su uspjesi isti.Majke ti o cemu da pisu?Nema veze sa nacionalizmom,to je cista realnost,cinjenica.
@gooUser1662907654 Ako ignorisanje statisticki najboljeg igraca u Realu nije nacionalizam i bezobrazluk ja onda ne znam sta je. O tome sam pisao, a ti prodaji spinove i demaogogiju negdje drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kome je bitno njegovo bogatstvo (osim njemu). Za nas ostale je bitno kako igra fudbala....
Nece bogatstvo nositi u grob merdisace i ruke nizase i u crnu zemlju će da propadne kao i svi mi, a bolje bi mu bilo da malo pored tolikog bogatstva udjeli a ne da je cicija.
A bosnjo povjeruje da je Dino Merlin bogatiji od Modrica jer je to objavio neki fejk americki portal koji lupa cifre
Modric je igrao cikelu sezonu u Zrinjskom,tako da je on najbolji igrac svih vremena Bosne i Hecegovine,i treba da se pise o njemu,zivotna prica mu i jest uzor mladima PS O kakvim se pacijentima i delegatima pise na ovome portalu…..
Nego, za koji klub u BiH je igrao Dženan Musa? Nije nikad igrao za klubove iz BiH, počeo u Cedeviti, iz Cedevite otišao u NBA. Sve što zna o košarci naučilo ga u HR.
Gospodo, BiH je i država hrvatskog naroda. Hrvati u BiH imaju pravo čitati novosti o hrvatskim sportašima? Ili?
svojim znojem i znanjem zaradio i neka uziva. iskreno, nogometasi su previse placeni ali nije on kriv zbog toga.
malo para i ima koliko godina igra!!!!
I treba da ima kakva je to igračina, a ko čovjek prizeman, susretljiv...
Neka ima, Odakle je ispao, bio sam kod njegove kuće u tom Zatonu Obrovačkom, da Bog sačuva gdje su ljudi živjeli. Ima i onaj snimak gdje čuva ovce, sve je jasno. Bar je zaradio svojim nogama, nije ukrao. Hajde sad druga stvar što su nogometaši bolesno pretplaćeni u današnje vrijeme....
djeca su 100% njegova :D salim se covjek je sve zasluzio nema se tu sta reci
Pošteno zarađeno (mada su plate elitnih fudbalera besmisleno visoke) i nek zasluženo uživa u luksuzu
Da nije dao Mamiću pola imao bi 160
Zaslužio je sve i do jedan euro.
vijest će biti kad objavite bogatstvo o kako su do tog došli naši političari.midrič je to zaradio i to je bogatstvo.A ovi što pljačkaju.kako se to zove
I Dijamant ima u Dubrovniku restoran gdje obicni smrtnici mogu samo meni pogledati, pa sta. Momci zaradili i neka su. Nisu djelili parkinge po Sarajevu, davali dozvole za gradnju i uzimali mito.