Podrška Zmajevima
158

Objavite fotografiju s hashtagom #MojaReprezentacija, pokažite da vjerujete u pobjedu protiv Belgije

Klix.ba
Nogometni savez BiH traži podršku navijača uoči ključne utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, koju reprezentacija BiH igra protiv Belgije. Otvorena je Facebook stranica na kojoj se objavljuju fotografije navijača koji vjeruju u uspjeh našeg državnog tima.

Zmajevi na Grbavici 7. oktobora dočekuju Belgijance te moraju upisati pobjedu ukoliko žele ostati u trci za baraž. Savez je pozvao navijače da pod hashtagom #MojaReprezentacija objavljuju svoje fotografije podrške, odnosno da ih pošalju na page Moja Reprezentacija.

"Bliži nam se utakmica sa Belgijom koja je našim Zmajevima ključna za plasman na Svjetsko prvenstvo naredne godine u Rusiji. Navijači su svjesni koliko je našim momcima neophodna podrška, pa su na originalan način odlučili pružiti podršku Reprezentaciji BiH.

Tako su preko društvenih mreža pozvali sve Bosance i Hercegovce, koji vjeruju u pobjedu naše reprezentacije, da se fotografišu sa visoko podignutim rukama u oblik slova V (Viktorija) te da fotografije postave na društvene mreže.

Koliko naši navijači vjeruju Zmajevima govori i podatak da je samo za jedan dan više od 1.000 ljudi posalo svoju fotografiju na fan page pod nazivom JA VJERUJEM #MojaReprezentacija.

Vjerujemo da će naši reprezentativci zaigrati na najbolji način uspjeti u namjeri da se kvalifikuju za SP i obraduju svoje vjerne navijače", saopćeno je iz NSBiH.