|

Nürnbergovi igrači 'istukli' Misimovića i Džeku

Nürnbergovi igrači 'istukli' Misimovića i Džeku
0
T
Totalsport
23.11.2009. u 15:55
22
komentara
0

dijeljenja
Nürnbergovi igrači 'istukli' Misimovića i Džeku
Nogometaši Nürnberga u subotnjem dvoboju 13. bundesligaškog kola kao gosti pobijedili prvaka Wolfsburga 3-2. Pritom nisu štedjeli najbolje igrače domaćih, Misimovića i Džeku.
Svemu je kriv, prema izvješću Bilda, katastrofalni sudac Markus Schmidt (36), čije će suđenje zbog niza pogrešaka biti pomno analizirano od nadležnih organa Njemačke nogometne lige (DFL).

Sve je počeo u 72. minuti kada je brazilski veznjak domaćih Josue žestoko startao na dvostrukoga gostujućeg strijelca Bunjakua. Trebao je dobiti bar drugi žuti karton, time i crveni karton, no sudac ga je propustio sankcionirati, piše Bild. Trener Armin Veh brže je bolje svog nervoznog veznjaka izvadio iz igre.

Vratilo mu se, međutim, u 86. minuti, kada je Nürnbergov igrač Andreas Wolf karate-udarac džonom kopačke smjestio na lice Edina Džeke. Bio je to brutalan prekršaj koji je tražio istodobni crveni karton. Sudac je Džeki dao samo prekršaj.

- Meni je senzacionalno da sudac nije uspio vidjeti taj start – izjavio je trener Volfsburžana Armin Veh, dok se počinitelj zlodjela Wolf naknadno ispričao:

- Išao sam na loptu i pogodio Džeku. Nije bilo namjere. Žao mi je.

Serija sudačkih propusta završila je u drugoj minuti nadoknade. Na visini peterca golman gostiju Raphael Schäfer (30) sudario se sa Zvjezdanom Misimovićem, svojim bivši suigračem. S poda je bosanskog veznjaka namjerno potkoljenicom udario u međunožje. Niti to sudac nije vidio.

- Schäfer je uistinu moj dobar prijatelj. No njegova noga nije imala šta raditi tamo gdje je završila – slikovit je bio Misimović.
Prijavi grešku


Komentari (22)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...