Nogomet
26

NSBiH i Hyundai produžili uspješnu saradnju, Zmajevi se družili s mališanima

Piše: D. B.
(Foto: Feđa Krvavac/Klix.ba)
Četiri reprezentativaca BiH i stručni štab danas su posjetili Hyundaijev salon u Sarajevu kako bi obilježili nastavak uspješne saradnje i družili se s mališanima.

Hyundai je u protekle dvije godine sponzor Nogometnog saveza BiH, a ta saradnja je produžena na još dvije godine. Predstavnici Hyundaija su izrazili zadovoljstvo što će i u naredne dvije godine biti uz Zmajeve, a reprezentativci Vedad Ibišević, Ervin Zukanović, Asmir Begović i Haris Medunjanin te članovi našeg stručnog štaba su se zahvalili na podršci.

"Čast nam je što smo ovdje. Zahvalni smo Hyundaiju koji je odlilčan sponzor. Nadamo se zajedničkom uspjehu i plasmanu na Svjetsko prvenstvo, što nam je zajednički cilj", izjavio je Begović.

"Hvala našem vjernom sponzoru. Obećavamo da ćemo dati sve od sebe kako bismo opravdali povjerenje, pobijedili Estoniju, a kasnije se i plasirali na SP", rekao je selektor Mehmed Baždarević.

Reprezentativci su potom potpisivali majice i dresove te se fotografisali s mališanima koji su ih dočekali.

Podsjećamo, reprezentacija BiH je trenutno u fazi priprema za prvu utakmicu kvalifikacija, koja se igra 6. septembra u Zenici.