Na još tri godine
7

NSBiH i Centrotrans produžili saradnju: Zajedno u Rusiju naredne godine

Klix.ba
Foto: NSBiH
Foto: NSBiH
U hotelu "Terme" na Ilidži danas je potpisan ugovor o poslovnoj saradnji između Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i kompanije Centrotrans Eurolines.

Saradnja je produžena na još tri godine i tim povodom je održana i konferencija za medije gdje je generalni sekretar NSBiH Jasmin Baković izjavio:

"Ovo je nastavak dugogodišnje uspješne saradnje i sretni smo što za partnera imamo respektabilnu kompaniju kao što je Centrotrans. Zajedno smo išli i na Svjetsko prvenstvo u Brazil i to putovanje je bilo organizovano besprijekorno. Nadamo se da ćemo zajedno i u Rusiju naredne godine. Zahvalio bih se direktoru Čengiću i svima iz Centrotransa na dosadašnjoj uspješnoj saradnju", rekao je Baković.

Generalni direktor Centrotransa Safudin Čengić je rekao:

"Neizmjerno sam sretan što će naša kompanija koja se bavi prevozom, nastaviti saradnju koja je počela još 1994. godine. Vrhunski igrači u svojim klubovima putuju u najboljim uslovima i sigurno da očekuju isto i kada dođu u reprezentaciju, a Centrotrans im to omogući. Bili smo uz Savez i u najtežim trenucima i nastavit ćemo da pružamo kvalitetne usluge i obezbijedimo najbolje uslove za naše reprezentativce", rekao je Čengić.

Prisutnima se obratio i selektor Mehmed Baždarević koji je Čengiću poklonio dres reprezentacije BiH.

"Svi smo zadovoljni onim što Centrotrans čini za NSBiH. Bio sam svjedok još prvim putovanjima 1996. kada sam igrao za reprezentaciju. Ovo je kuća koja je uvijek bila uz Savez i nadam se da će tako biti i u budućnosti, te da ćemo zajedno putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju", rekao je Baždarević.