{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


NSFBiH: Eldinu Bakoviću novi mandat od četiri godine

F
31.5.2014. u 16:31
0
6
NSFBiH: Eldinu Bakoviću novi mandat od četiri godine
0
NSFBiH: Eldinu Bakoviću novi mandat od četiri godine
Izvršni odbor Nogometnog saveza Federacije BiH usvojio je odluku o kalendaru takmičenja Prve i Druge lige FBiH, kao i Omladinske lige BiH za takmičarsku sezonu 2014./2015.
Takmičarska sezona 2014./2015 u Prvoj ligi FBiH počinje 9./10. augusta. Nova sezona u Drugoj ligi FBiH grupa "Centar", "Sjever" i "Jug" počinje 16./17. augusta, a u Drugoj ligi FBiH grupa "Zapad" 30./31. augusta.

Usvojena je i odluka o Propozicijama takmičenja Prve lige FBiH, Druge lige FBiH "Centar", "Zapad", "Sjever" i "Jug", Omladinske lige BiH grupa "Centar" i "Jug", Prve ženske nogometne lige za seniorke i Ženske nogometne lige za kadetkinje za takmičarsku sezonu 2014./2015.

Na sjednici su također usvojeni izvještaji Komisije za takmičenje NSFBiH, Komisije za sudije i suđenje NSFBiH i Disciplinske komisije NSFBiH o provedenom takmičenju u Prvoj i Drugoj ligi Federacije BiH. Zadužuju se Komisija za takmičenje NSFBiH, Komisija za sudije i suđenje i Disciplinska komisija da do 20. juna dostave detaljne izvještaje o provedenom takmičenju Prve i Druge lige FBiH za takmičarsku sezonu 2013./2014.

Donesen je nacrt Organizacionog pravilnika NSFBiH, te se dostavlja kantonalnim savezima da dostave primjedbe i sugestije Izvršnom odboru najkasnije do 20. juna.

Generalni sekretar Eldin Baković izabran je na novi mandatni period u trajanju od četiri godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: