Utakmica protiv Ukrajine
122

NS BiH promijenio način kupovine ulaznica za baraž, na Bilino polje samo uz kartu i lični dokument

E. K.
Foto: NS BiH
Foto: NS BiH
NS Bosne i Hercegovine je promijenio način kupovine ulaznice za utakmice baraža za odlazak na Euro protiv selekcije Ukrajine.

Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju naša reprezentacija igra sa Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem oficijelne web stranice NS/FS BiH.

Kao i kada je u pitanju bila rezervacija ulaznica za grupnu fazu UEFA EURO 2024 ukoliko se naša reprezentacija po prvi put plasira na ovo takmičenje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na platformu i u opciji kupovine ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Ukrajina unijeti svoju rezervaciju. Jedna osoba uz važeće podatke može aplicirati za rezervaciju do četiri ulaznice. Sve validne rezervacije biće uzete u obzir, a navijači će biti kontaktirani putem e-maila 5. marta.

Nakon termina rezervacije i pretprodaje od 7. marta krenuće i redovna prodaja karata koja se može izvršiti online putem web platforme www.event.ba.

"Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad - 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici", navodi se na zvaničnoj stranici Saveza i dodaje:

"Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima".

Sve ostale informacije vezano za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26. marta 2024. godine na stadionu "Grbavica" javnost će biti obaviještena naknadno.