Nogomet
4

Novi igrač Aston Ville zaspao u aparatu za magnetnu rezonancu

Totalsport
Jores Okore (Foto: AFP)
Jores Okore (Foto: AFP)
Na neobičan način svoju pustolovinu u Aston Villi počeo je danski nogometni reprezentativac Jores Okore (20) koji u Birmingham dolazi iz Nordsjaellanda.

Kako je to uobičajeno, prije no što je potpisao ugovor s novim klubom, Okore je morao obaviti ljekarske testove. Odveden je u privatnu kliniku gdje ga je očito shrvao umor. Okore je, naime, jednostavno zaspao u aparatu za magnetnu rezonancu! Nije ga spriječila ni nazočnost televizijske ekipe koja je snimala izvještaj o njegovom transferu na Villa Park.

"Nadao sam se da će magnetna rezonanca brzo biti gotova, ali prevario sam se. Stavili su me u aparat i rekli mi da moram biti potpuno miran dva sata. Slušao sam radio i razmišljao sam o tome kako će mi biti u Aston Villi. Kakav će mi biti život u Birminghamu? Hoću li govoriti engleski jezik s britanskim naglaskom? No, nakon pola sata razmišljanja sam jednostavno zaspao i probudio se sat vremena kasnije. Pomislio sam: 'Sra…, ovo traje cijelo desetljeće.' Već sam pomalo bio na rubu, ali srećom, sve je bilo u redu", ispričao je mladi branič za Daily Mail.